CATEGORIE
PRIJS

BOB DE BOUWER

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Bob de Bouwer speelgoed

Bob de Bouwer is een heel bekend tv-figuur. De bekende uitspraak van Bob is: ‘’Kunnen we het maken?” Alle andere figuren uit het tv-programma antwoorden vervolgens met: “Nou en of!”. De Tv-serie bestaat sinds 1998 en is nog steeds enorm populair onder kinderen van alle leeftijden. Bij De Grote Speelgoedwinkel vind je allerlei leuk Bob de Bouwer Speelgoed waar je je uren mee kunt vermaken. Benieuwd wat we voor je hebben? Bekijk snel al het leuke speelgoed!

Figuren

  • Bob de Bouwer is het hoofdpersonage uit de tv-serie. Samen met zijn team van machines bouwt hij er op los. Je kunt Bob herkennen aan zijn gele helm en overall met gereedschapsriem. Wil je net als Bob van alles klussen? Bekijk dan de Bob de Bouwer werkbank met 40 accessoires. Kunnen we het maken? Nou en of!
  • Scoop is een vrolijke gele bulldozer. Hij kan graven, slopen en zwaar materiaal verplaatsen. Scoop is een van de beste vriendjes van Bob en helpt graag mee met klussen. Is deze leuke bulldozer jouw favoriete figuur? Bekijk dan snel de Bob de Bouwer pratende Scoop! Hij kan zingen én tegen je praten!
  • Lifty is een grote blauwe takelwagen. Hij is enorm sterk en kan onder andere balken verslepen en bomen verplaatsen. Lifty vind het altijd leuk om Bob te helpen. Ben je op zoek naar Lifty speelgoed? Kijk dan snel bij de Bob de Bouwer pratende Lifty! Deze blauwe takelwagen kent meer dan 20 geluidjes en zinnetjes!
  • Muck is een rood met oranje kiepwagen. Hij helpt Bob graag door allerlei zware materialen mee te nemen. Muck is een echte trouwe vriend. Bekijk eens de Bob de Bouwer pratende Muck, als je op de B knop op de kiepwagen drukt hoor je allerlei leuke liedjes en zinnetjes. Zo wordt spelen met Muck wel heel leuk!
  • Spud en Boer horen bij de boerderij, terwijl de andere poppetjes alles op de werkplaats regelen. Spud is een vogelverschrikker en Boer Nijhof helpt graag mee met de klussen van Bob en zijn vrienden. Wil je met deze leuke vriendjes spelen? Kijk dan snel bij de Bob de Bouwer Spud en boer karakter.

Bob de Bouwer speelgoed kopen

Bob de Bouwer speelgoed koop je snel en eenvoudig online bij De Grote Speelgoedwinkel. We hebben allerlei leuk speelgoed voor je. Of je nu liever met Bob, Scoop, Muck, Lifty of Spud en Boer speelt, we hebben alle figuren voor je! Bestel je je speelgoed voor 17:00? Dan heb je je pakketje morgen al in huis! Met onze unieke inpakservice kan je je speelgoed mooi laten inpakken. Zo wordt kinderspeelgoed bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel helemaal een feestje! Bestel direct je speelgoed online!