CATEGORIE
PRIJS

JILL

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Jill artikelen

Ben jij gek op de DIY ideeën van Jill? Dan zijn de Jill artikelen van De Grote Speelgoedwinkel echt iets voor jou! We hebben allerlei leuke producten voor je, zodat je zelf creatief aan de slag kan. Jill deelt in haar tv programma leuke tips op het gebied van tekenen, knutselen, koken en mode en beauty. Haar boeken en knutselpakketten kun je bij ons kopen. Bekijk direct alle Jill artikelen!

Tekenen met jill

Ben jij dol op tekenen en kleuren? Met het boek Jill iedereen kan tekenen maak je de mooiste tekeningen! Met dit mooie boek leer je stap voor stap hoe je 10 grote tekeningen zelf maakt. Jill heeft 10 schetsen voor je gemaakt, die je zelf in kunt kleuren. Teken er op los met Jill!

Knutselen met Jill

Je hebt vast alle video’s van knutselen met Jill al gezien. Met het leuke knutselspeelgoed van Jill kun je nu zelf aan de slag!

  • Wat dacht je van het knutselpakket Jill cadeautasjes maken? Daarmee maak je de mooiste cadeautasjes, die je helemaal zelf kunt versieren. Verras je vriendinnen met je zelf versierde cadeautasjes!
  • Ook leuk om te knutselen: het knutselpakket Jill crêpe bloemen maken! Met deze leuke set maak je zelf mooie bloemen, in alle kleuren van de wereld. Je leert stap voor stap hoe je de kleurrijke bloemen maakt, van steel tot blad. Natuurlijk kan een beetje glitter niet ontbreken in dit leuke knutselpakket van Jill.

Jill artikelen kopen

Jill artikelen koop je voordelig online bij De Grote Speelgoedwinkel. Bestel je jouw Jill knutselspeelgoed of boeken voor 17:00? Dan heb je je pakketje morgen al in huis! Als je het product voor iemand anders wil bestellen, kun je gebruik maken van onze unieke inpakservice. Je pakketje wordt dan voor je ingepakt in prachtig cadeaupapier. Dat is makkelijk! Bestel direct Jill artikelen online!