CATEGORIE
PRIJS

HOEPELS

1 artikel gevonden
<1>
<1>
De hoelahoep, of hoela hoep, is een hoepel, die je zo lang mogelijk in de lucht moet houden. De hoelahoep is een leuk speeltje voor kinderfeestjes. Wie houdt de hoepel het langst van de grond? Dit speelgoed is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Hoepels in kleur

De hoepels van Hello Kitty zijn kleurrijk en hebben een doorsnede van 80 centimeter. Wanneer jij goed met dit speelgoed overweg kunt, is het leuk om het ook eens te proberen met je armen, je nek en je benen. Lukt het dan nog steeds om de hoepel in de lucht te houden?

Hoela hoep is geen dure hobby!

Voor nog geen € 6,99,- heb jij je eigen hoela hoep in huis. Met dit speelgoed kan jij je bovendien uren vermaken. Dit spelletje is al jaren bekend in Nederland. Als sinds jaar en dag spelen kinderen met dit speelgoed. Al in de jaren 50 speelden kinderen ermee. Dit is pure nostalgie. Wie kent het behendigheidsspelletje niet? Nog altijd is het populair en spelen kinderen ermee. Kijk maar eens naar de mooie Hoela Hoep Led.

Nieuws over de hoelahoep

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste hoelahoep-hoepels? Houd dan de website van De Grote Speelgoedwinkel in de gaten. Voor een nieuwe hoepel kun je altijd bij ons terecht. Wij zorgen dat jij een mooie, nieuwe hoela hoep krijgt! Bestel je deze voor 16.00 uur, dan heb je hem al de volgende dag in huis.