CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS

STOEPKRIJT

3 artikelen gevonden
<1>
<1>

Creatief buitenspelen!

Is het mooi weer? Ga dan lekker naar buiten toe om met stoepkrijt de mooiste tekeningen te maken op straat! Het stoepkrijt is super gemakkelijk om te gebruiken en fleurt de stoeptegels helemaal op. De staven stoepkrijt zitten in een handige verpakking of emmer, zodat je ze hierin mee kunt nemen naar de plek waar je gaat tekenen en natuurlijk ook wanneer je weer naar huis gaat!

Stoepkrijt in de vrolijkste kleuren

Doordat stoepkrijt altijd super vrolijke kleuren, zoals roze, groen en blauw heeft, kun je er de mooiste, kleurrijke tekeningen mee maken! Teken bijvoorbeeld mooie bloemen, regenbogen of gebruik het stoepkrijt om een spelletjesparcours mee te maken. Wil je de straat weer schoonmaken na al het tekenen? Dan hoef je er alleen maar water op te spuiten en het verdwijnt super snel!

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis

Wanneer je je bestelling met stoepkrijt nog voor 17:00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat je hem zo snel mogelijk in huis hebt! Loop door de stappen van het bestelproces en rond je betaling veilig af. Je kunt er ook voor kiezen om het stoepkrijt in te laten pakken met onze inpakservice, zodat je je pakketje als een echt cadeautje ontvangt!