CATEGORIE
GROEP
PRIJS

LEGO ARCTIC

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Lego Arctic is een verbazingwekkend gave serie bouwstenen van Lego. IJskoude belevenissen staan de mini figuren te wachten op Antartica. Ontdek de brute kracht van een ijsbeer, de mysterie rond een groep husky's en de adembenemende witte wereld van de Noordpool. Het fraai samengestelde assortiment Lego Arctic van De Grote Speelgoedwinkel neemt jong en oud mee op avontuur.

Lego Arctic Online

Lego Arctic online eenvoudig en veilig besteld bij De Grote Speelgoedwinkel, daarvoor hoef je niet hoogstpersoonlijk de vrieskou te trotseren. De gehele collectie bouwstenen is keurig geordend te vinden in onze webwinkel, thuisbezorgd of afgehaald: de keus is geheel aan jou. Het basecamp vormt de uitvalsbasis van waaruit je met de helikopter, de ijzersterke ijscrawler of de snelle sneeuwscooter korte en verkennende ritten kan maken. Naast Lego City Arctic ben je bij ons aan het juiste adres voor een groot scala aan series, hierbij kan je denken aan Lego Friends, Lego Creator Expert maar ook Lego spelletjes zijn bij ons online te bestellen. Om je een indruk te geven hebben we speciaal voor jou onderstaande opsomming gemaakt:

Lego Arctic

Lego Arctic bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel is veilig en een fluitje van een cent. Wij werken namelijk uitsluitend met gecertificeerde organisaties en bedrijven. Lego is al jaren bouwsteenfabrikant nummer 1, het is en blijft dan ook een schitterend cadeau voor groot en klein.