CATEGORIE
PRIJS

SNAPSTAR

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Style je fashionista!

De Snapstar poppen zijn super fashionable en altijd klaar voor een fotoshoot. Gebruik daarom de vele hippe accessoires, kleding en zelfs pruiken om de coolste outfits mee samen te stellen. Iedere pop heeft een eigen unieke stijl en wanneer je meerdere poppen hebt kun je deze ook combineren. De namen van de stijlvolle karakters zijn:
  • Aspen
  • Yuki
  • Dawn
  • Echo
  • Loli
Kies jouw favoriet en stylen maar!

Gebruik de Snapstar app

Wanneer je de outfit van je pop hebt gestyled is het tijd om een fotoshoot te houden. In elke set zit een gaaf greenscreen waar je de pop voor kunt zetten. Open de Snapstar app, kies een pose en begin foto's te maken. Wanneer je de fotoshoot klaar hebt, kun je de foto's ook nog bewerken! Bijvoorbeeld met coole stickers, nieuwe achtergronden en nog veel meer!

Je Snapstar vandaag besteld = morgen in huis

Kun jij niet wachten om te beginnen met het stylen en fotograferen van jouw pop? Dat snappen wij heel goed! Bestel jouw favoriet daarom voor 17:00 uur en je hebt de set de volgende dag al in huis! Kun je niet kiezen welke pop je wilt, of wil je graag nog een extraset accessoires? Bestel deze dan in één keer en je krijgt 5% korting met onze voordelige combideal!