CATEGORIE
PRIJS

PLAYMOBIL SPORTS EN ACTION

2 artikelen gevonden
<1>
<1>

Voetballen met Playmobil

Ben jij ook graag aan het voetballen met je vrienden of met je eigen voetbalteam? Speel dan ook thuis lekker door met Playmobil Sports & Action! De poppetjes hebben een coole schietfunctie, zodat je de bal echt weg kunt schieten. Zet het doel op en schrijf jouw naam op de stickers en plak deze op de rug van de speler. Daag je vrienden uit voor een wedstrijdje of oefen eerst alleen. Zo ben jij klaar om te beginnen met spelen!

Je favoriete elftal

Bij Playmobil Sports & Action kun je kiezen uit spelers van verschillende elftallen, zodat je altijd voor je favoriete land speelt. Kies bijvoorbeeld Nederland, Spanje, Duitsland, Frankrijk of zelfs België. Er is genoeg keuze en je kunt natuurlijk ook al de elftallen prberen te verzamelen! Zo kun je je eigen competitie houden, om te kijken welk land de allberbeste speler heeft en krijg je ook nog eens 5% korting met de combideal!

Eenvoudig Playmobil bestellen

Rond je bestelling met je favoriete Playmobil Sports & Action set af voor 17:00 uur, zodat je het speelgoed de volgende dag al in huis hebt. Je kunt ook eerst nog een kijkje nemen bij ons ruime assortiment overig Playmobil speelgoed, als je nog niet helemaal gevonden hebt wat je zocht. Zo heb je genoeg keuze om de perfecte Playmobil set voor jou te vinden!