CATEGORIE
PRIJS

RAVENSBURGER PUZZELS 2000 STUKJES

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Ravensburger puzzels van 2000 Puzzelstukjes met verschillende afbeeldingen

Puzzelen is voor veel mensen een rustgevende hobby. Door te puzzelen komt u even helemaal tot uzelf. In De Grote Speelgoedwinkel kunt u kiezen uit honderden verschillende puzzels. Speelgoedfabrikant Ravensburger is een van de grootste aanbieders van de legpuzzels. De puzzels van Ravensburger zijn in verschillende categorieën onderverdeeld. Zo zijn er puzzels voor verschillende leeftijdscategorieën en puzzels met uiteenlopende aantallen stukjes. Puzzels 2000 is bijvoorbeeld een van die categorieën.

Puzzelen

Met de puzzels van Ravensburger kan er bijna wel uit alle delen van de wereld gepuzzeld worden. Van het puur Hollandse landschap met windmolens en paarden, de prachtige Baybridge van San Fransisco tot een prachtige uitzicht over Parijs met de Eiffeltoren. Kijkt u voor andere puzzels ook eens in de categorieën Puzzels 1000, Puzzels 1500 en Puzzels 3000.

Puzzels online bestellen

Alle legpuzzels van Puzzel 2000 zijn snel en gemakkelijk online te bestellen in De Grote Speelgoedwinkel. Wie voor 18.30 uur bestelt, heeft de puzzels vaak al de volgende dag in huis.