CATEGORIE
PRIJS

VTECH VROLIJKE VRIENDJES

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Vtech speelgoed met leuke geluidseffecten

Door de leuke geluidseffecten, gezongen liedjes, zinnetjes en bewegingen wordt spelen met de Vrolijke Vriendjes van Vtech een echt feestje! In elke set zitten magic points die ervoor zorgen dat de vriendjes herkend worden door de speelset. Dit zorgt voor leuke interactie tussen het speelgoed en je kindje wat resulteert in nog meer speelplezier!

Combineer de verschillende sets

Van de Vrolijke Vriendjes van Vtech zijn verschillende leuke sets te verzamelen. Elke set heeft een eigen uniek thema met vriendjes die hier bij passen. Wanneer je meerdere sets hebt, zijn deze super leuk om met elkaar te combineren omdat ze ook op elkaars Magic Points reageren. Zo breid je deze magische wereld steeds verder uit! Zit de perfecte set voor jou er nog niet tussen? Neem dan eens een kijkje in onze andere Vtech categorieën!

Bestel de Vrolijke Vriendjes online

Heb jij een keuze kunnen makken tussen de brandweer, draak of juist de eenhoorn? Plaats de speelgoed set die je het liefste wilt hebben dan in je winkelwagentje om hem te bestellen! Wanneer de Vtech set een cadeautje is, kun je gebruik maken van onze leuke inpakservice, zodat het pakket als een echt cadeautje wordt bezorgd. Rond je de bestelling nog voor 17:00 uur af? Dan heb je je Vrolijke Vriendjes de volgende dag al in huis!