CATEGORIE
PRIJS

VTECH ZOOMIZOOZ

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Tollen, dollen en rollen!

De schattige VTech ZoomiZooz diertjes zijn superleuk om mee te spelen! Bestel een leuke speelset met de Tol & Dol krokodil of de Reis & Leer locomotief en lig iedere keer weer in een deuk. Wanneer de tuimeldiertjes op de Zoomi-sensor geplaatst worden beginnen ze liedjes te zingen en maken ze leuke geluidjes, maar je kunt ze ook laten tollen, dollen en rollen. Bij de speelsets krijg je al een diertje, maar je kunt er ook nog meer los bestellen!

Verschillende diertjes

In totaal kun je wel 24 verschilllende ZoomiZooz tuimeldiertjes verzamelen! Zo is er bijvoorbeeld een schattige panda, vogel, beer, puppy, biggetje en zelfs een krokodil! De diertjes hebben allemaal andere kleurtjes en hebben een super lief gezichtje. Je kunt de diertjes per stuk bestellen, maar ook 3 in één keer met het trio-pack!

Bestel de voordelige combideal

Wil je heel graag een speelset met nog een extra diertje? Dan kun je met de handige combideal 5% korting krijgen! Als je deze voor 17:00 uur besteld, heb je de ZoomiZooz tuimeldiertjes morgen al in huis. Is het een cadeautje? Kies dan voor onze hippe inpakservice en je hoeft het alleen nog maar cadeau te geven!