LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
KARAKTER
PRIJS
AFMETINGEN
MATERIAAL
AANBIEDING

DISNEY PRINCESS SPEELGOED


PRODUCTEN

24 artikelen gevonden
<1>

Disney Princess heeft alles waar jonge meisjes blij van worden. De collectie van Disney Princess bestaat uit allerlei vrolijke, roze producten, waarop prinsessen Tinkerbell, Assepoester, Tiana, Belle, Jasmine, Pocahontas en Mulan zijn afgebeeld. Het assortiment van Disney Princess is zo divers dat er voor iedereen wel iets leuks tussenzit. Met het speelgoed van Disney Princess worden de dromen van jonge meisjes werkelijkheid.

Met de lunchbox van Disney Princess kan uw dochter haar favoriete speelgoed mee naar school nemen. De lunchset van Disney Princess bestaat uit verschillende onderdelen, zoals de speciale drinkbeker.

Na het eten is het tijd om te spelen. De collectie van Disney Princess bestaat uit kleurboeken, kledingaccessoires, magneten en een prachtig juwelendoosje waar u uw dochter(s) blij mee maakt. Deze producten zijn allemaal verkrijgbaar in De Grote Speelgoedwinkel.

Met de producten van Disney Princess is het ook mogelijk om de slaapkamer van uw kind in te richten. Uw dochter voelt zich een echte prinses in de opblaasbare stoel van Disney Princess. ’s Nachts hoeft ze bovendien geen afscheid te nemen van Disney Princess, als ze in de mooie slaapzak in slaap valt.