CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS

Nijntje het konijntje is al sinds de jaren vijftig niet uit de Nederlandse huiskamers weg te denken. Dick Bruna heeft in den beginne het verhaal van Nijntje gebaseerd op het verhaal wat hij aan zijn éénjarige zoon vertelde, over een konijntje wat ze eerder die dag in de duinen bij Egmond aan Zee hadden gezien. Nijntje speelgoed spreekt tot de verbeelding en neemt baby’s, peuters en kleuters mee in een fantasierijke wereld.

Nijntje speelgoed online bij De Grote Speelgoedwinkel

Nijntje speelgoed online bij De Grote Speelgoedwinkel geeft jou als klant een zere compleet beeld van de vele mogelijkheden. In onze webwinkel is namelijk Nijntje baby speelgoed verkrijgbaar, maar je vindt er ook poppenbuggy’s en lunchtrommeltjes voor de iets oudere kinderen. In onderstaande opsomming proberen we je een beeld te geven van onze collectie:

Nijntje speelgoed bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel

Nijntje speelgoed bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel geeft je alle vrijheid om heerlijk door onze collectie te struinen. Heb je een cadeau naar wens gevonden? Leg het in je winkelmandje, kies één van de verschillende betaalmogelijkheden en laat kleine Nijntje fans binnen de kortste keren genieten van hun nieuwe Nijntje speelgoed!