CATEGORIE
PRIJS

Ben je op zoek naar speelgoed van bekende merken? Omdat er zo veel verschillende speelgoedproducenten zijn, hebben we ze overzichtelijk voor je weergegeven op deze pagina. Zo hoef je niet lang te zoeken en vindt je precies het speelgoed waarnaar je op zoek bent.

Bekende speelgoedmerken voor jongens

  • Een van de meest bekende is natuurlijk Lego. Op zoek naar leuk Lego speelgoed? Kijk dan eens bij alle Lego bouwdozen van Lego City.
  • Zoek je speelgoed van het populaire Lego voor een jongen tot drie jaar oud? Dan is Lego Duplo hét speelgoed voor hem.
  • Is jouw zoontje dol op Paw Patrol? Neem dan een kijkje bij het speelgoed van Spinmaster. Het Paw Patrol speelgoed van Spinmaster is al jaren een trend.
  • Revell is een razend populair merk, bekend van de bouwdozen voor het maken van onder andere vliegtuigen en auto’s. Bekijk alles van het merk Revell.

Bekende speelgoedmerken voor meisjes

  • Misschien wel het meest bekende merk is Barbie. Wie heeft nu niet met Barbies gespeeld? Bekijk alle Barbie poppen en Barbie accessoires.
  • Bijna net zo bekend als Barbie is Hama. Hama is hét strijkkralen merk! In onze webshop kun je meer dan 200 soorten Hama strijkkralen vinden.
  • Een ander bekende is Spinmaster. De Hatchimals van Spinmaster zijn enorm populair. Een Hatchimal is een ei die je koopt, waar een beestje in zit. Omdat je niet weet welk dier in het ei zit, is het een verrassing welke Hatchimal je krijgt. Ben je benieuwd? Bekijk dan de Hatchimals van Spinmaster.

Bekende speelgoedmerken voor zowel jongens als meisjes

Ben je op zoek naar leuk speelgoed dat leuk is voor zowel jongens als meisjes? Geen probleem, in onze webshop vind je genoeg!

  • Zo hebben we leuke puzzels voor je van Ravensburger. De puzzels zijn leuk voor zowel jongens als meisjes, in alle leeftijdscategorieën. Wat dacht je van Ravensburger puzzels van 2x12 stukjes, voor kinderen vanaf 3 jaar oud? Of voor de gevorderde puzzelaars onder ons: puzzels met meer dan 3000 stukjes. Zo hoef je je dagenlang niet meer te vervelen!
  • Een merk die je niet kan missen is natuurlijk Fisher Price. Dit bedrijf maakt speelgoed voor baby’s en kinderen tot circa 6 jaar oud. Zoek je goed speelgoed van Fisher Price voor je kinderen? Bekijk dan snel al het speelgoed van dit merk!

Speelgoed van populaire merken kopen

Wil je speelgoed van een bekend merk kopen? Dan ben je bij De Grote Speelgoed Winkel aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment speelgoed van bekende merken voor je. Als je voor 17:00 bestelt heb je het speelgoed morgen al in huis. Ook op het laatste moment kan je dus nog het mooiste speelgoed kopen. Probeer ook eens onze unieke inpakservice, dit maakt de verrassing voor je kind nog groter! Bekijk ons grote assortiment speelgoed en ontdek waarom dit speelgoed zo populair is!