CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
PRIJS
AANBIEDING

Cars speelgoed

Cars speelgoed vind je bij De Grote Speelgoedwinkel. Of je nu op zoek bent naar een echte raceauto, knutselspeelgoed of kleding, we hebben het allemaal voor je! Wie wil dat nou niet, spelen met de figuren uit je favoriete televisie serie? Bekijk snel al het speelgoed!

Personages

  • Bliksem McQueen is het hoofdpersonage uit de Cars movie van Disney. Deze snelle rode raceauto is vliegensvlug. Hij is dol op het rijden van racewedstrijden en doet er alles voor om te winnen. Is dit jouw favoriete figuur? Bekijk dan snel de Cars Jumbo McQueen 50 cm en race door de woonkamer!
  • Mater is een verroeste racewagen. Hij is de beste vriend van Bliksem McQueen en staat altijd voor hem klaar. Wist je dat Mater ontzettend goed is in achteruit rijden? Speel jij graag met deze leuke auto? Kijk dan snel bij de Cars 3 Transforming Mater and Blue McQueen!
  • Sally Carrera is een vrouwelijke blauwe auto. Ze heeft een eigen motel, versierd met oranje pionnen. Sally is het vriendinnetje van hoofdpersonage Bliksem McQueen. Wil je spelen met Sally Carrera en haar vrienden? Kijk dan snel bij de Fisher Price Little People Cars 2 Wheelies!
  • Doc Hudson is een donkerblauwe voormalig raceauto. Zijn beroep is dokter en rechter. Vroeger deed Doc wel mee aan racewedstrijden, maar daar is hij mee gestopt. Bliksem McQueen en Doc Hudson waren eerst geen goede vrienden, maar uiteindelijk kunnen ze goed me elkaar overweg.
  • Cruz Ramirez is een jonge gele auto. Ze is een Spaanse racecoach en technicus. Ze traint Bliksem McQueen voor de racewedstrijden. Ben je fan van dit coole personage? Bekijk dan de Cars 3 Moves Cruz Ramirez en race er op los met deze gele auto!
  • Ramone heeft een winkel met van alles om auto’s mooi te maken. Vroeger veranderde hij zijn uiterlijk dagelijks, maar nu pimpt hij Bliksem McQueen en zijn vrienden uit de Disney film. Ben je dol op dit figuur? Speel dan met de Cars Hero Ramone Hydraulisch!

Cars speelgoed kopen

Speelgoed bestel je snel en veilig online bij De Grote Speelgoedwinkel. Het maakt niet uit welk personage jouw favoriet is, we hebben leuk speelgoed met allerlei personages uit de populaire kinderfilm. Bestel je voor 17:00? Dan heb je je bestelling morgen al in huis. Dat is snel! Als je tijdens het bestellen aangeeft dat je gebruik wilt maken van onze unieke inpakservice, dan pakken we je bestelling in mooi cadeaupapier in. Bestel direct online speelgoed!