CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
KARAKTER
PRIJS
THEMA
AANBIEDING

BEKENDE TV FIGUREN


PRODUCTEN

402 artikelen gevonden

Speelgoed van bekende tv figuren is vaak populair bij kinderen. Wie wil er nu geen speelgoed van een superheld of idool? Bij De Grote Speelgoedwinkel hebben we hier een grote collectie van, zowel voor jongens als voor meisjes.

Bekende tv figuren: Cars

Is jouw kind dol op auto’s? Dan komt Cars je vast bekend voor! Cars is een animatiefilm van Disney die gaat over een wereld die door auto’s bewoond wordt. De hoofdpersoon in de film is Bliksem McQueen (origineel: Lightning McQueen), een rode raceauto die het winnen van autoraces het belangrijkste vindt dat er bestaat. Andere populaire Cars personages zijn Mater, Chick Hicks, Doc Hudson, Sally Carrera en Ramone. Bekijk al het Cars speelgoed.

Bekende tv figuren: Frozen

Frozen is razend populair onder meisjes. Hoor je je dochter regelmatig ‘Let it go’ zingen en wil ze steeds de films opnieuw bekijken? Dan is zij een échte Frozen fan! Bij de Grote Speelgoedwinkel hebben we een grote collectie Frozen speelgoed. Bekijk bijvoorbeeld:

Speelgoed van bekende tv figuren kopen

Bij De Grote Speelgoedwinkel hebben we een grote collectie speelgoed van bekende tv figuren. Bijvoorbeeld van FortniteCars, Frozen, Brandweerman Sam en Paw Patrol. Wil je het speelgoed van deze populaire karakters morgen al in huis hebben? Bestel dan vandaag voor 17:00. Zo kan je kind er morgen al mee spelen.