CATEGORIE
PRIJS

Magnetisch speelgoed van SmartMax

Bouwen en spelen is leuk voor ieder kind, maar het speelgoed van SmartMax is ook nog eens super goed voor de ontwikkeling van motoriek, creativiteit en hand-oog coördinatie. Met de bouw- en constructieset kan van alles ontdekt worden en komt de creativteit van je kindje echt naar boven! Kies uit leuke sets van dieren, voertuigen of vormen voor urenlang gegarandeerd speelplezier!

Bouwen op verschillende niveaus

De My First bouwsets van SmartMax zijn al geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden. De onderdelen zijn extra groot en er kan van alles ontdekt worden, zoals hoe magnetisme werkt. Daarna kunnen iets oudere kindjes van 18 maanden in 2D of 3D bouwen, voor nog coolere bouwervaringen. Er kan bijvoorgeeld geleerd worden over simpele of juist ingewikkelde vormen. Heb je toch niet de bouwset gevonden die je wilde? Neem dan eens een kijkje bij ons andere bouwspeelgoed!

 

Begin morgen al met bouwen

Heb jij een SmartMax set gevonden die je wilt bestellen? Doe dit dan nog voor 17:00 uur en je hebt hem de volgende dag al in huis. In onze webshop kun je veilig betalen met o.a. iDeal, Afterpay, Paypal of Visa. Is de bouwset een cadeautje? Dan kun je gebruik maken van onze inpakservice, zodat je de doos prachtig ingepakt binnenkrijgt!