CATEGORIE
STUKJES
THEMA
MERK
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS
AANBIEDING

LEGPUZZELS


PRODUCTEN

142 artikelen gevonden

De leukste puzzels

Legpuzzels zijn echte klassiekers: het blijft altijd leuk om mee te spelen. Voor baby's, peuters, kleuters, grote kinderen, pubers en volwassenen hebben wij heel veel puzzels in onze online speelgoedwinkel. Wist je dat puzzelen niet alleen leuk is, maar ook heel leerzaam? Voor kinderen is dit leuke speelgoed erg goed voor de ontwikkeling. Het analytisch vermogen, de creativiteit en het praktisch denken worden flink gestimuleerd. Ook voor volwassenen is puzzelen uitstekende hersengymnastiek. Welk moment je ook kiest, of dit tijdens een regenachtige dag is, na schooltijd of werk, op een vrije zondag of tijdens de vakantie: lekker puzzelen is altijd leuk. Welke legpuzzel kies jij?

Jan van Haasteren puzzels

De Jan van Haasteren zijn al jaren populair en dat blijven ze vast en zeker nog jaren. Deze leuke puzzels zijn niet alleen leuk om te leggen, maar ook om naar te kijken. Elke keer dat je er naar kijkt ontdek je weer nieuwe dingen: je raakt nooit uitgekeken! De plaatjes zijn enorm grappig en leuk voor jong en oud. We hebben allerlei varianten voor je op voorraad, dus neem snel een kijkje.

Online legpuzzels bestellen

Legpuzzels bestellen doe je online in De Grote Speelgoedwinkel. We leveren je pakket snel, want als je voor 17:00 besteld heb je je pakket de volgende dag al in huis! Daarnaast bieden we ook een unieke inpakservice, waarmee je je pakketje gemakkelijk cadeau geeft. Bekijk direct het volledige assortiment met alle puzzels en bestel online!