CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS
AANBIEDING

Het leukste Peppa Pig speelgoed online bestellen

Het vrolijke varkentje Peppa Pig is super bekend in Nederland door haar serie. Daarom is er nu ook Peppa Pig speelgoed, voor nog meer plezier! Je kunt kiezen uit vele verschillende soorten speelgoed zoals knuffels, puzzels, blokken, auto's of zelfs het familiehuis van Peppa, haar broertje George en Mamma en Pappa Pig. Met de verschillende spullen kun je de favoriete avonturen van het varkentje naspelen, maar je kunt ook nieuwe verhaallijnen bedenken!

Stijlvolle accessoires

Naast dat er super leuk speelgoed van het varkentje is, zijn er ook prachtige Peppa Pig accessoires, om je outfit mee af te maken! Gebruik bijvoorbeeld de Peppa Pig rugzak om je sportkleding of schriften in mee te nemen, een paraplu om mee door de regen te lopen of bewaar je geld in een echte Peppa Pig portemonnee. Zo loop je er altijd in stijl bij en kan iedereen meteen zien wie jouw favoriete karakter is!


Je Peppa Pig spulletjes morgen al in huis

Sta jij ook te popelen om je Peppa Pig speelgoed te ontvangen? Rond je bestelling dan nog voor 17:00 uur af en de spulletjes worden de volgende dag al bezorgd. Natuurlijk is het lastig om uit al de leuke artikelen te kiezen... Daarom kun je ook meerdere artikelen in één keer bestellen, zodat je ook nog eens 5% korting ontvangt door onze combideal!