LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
KARAKTER
PRIJS
AFMETINGEN
MATERIAAL
AANBIEDING

Speelgoed voor de allerkleinsten

Met Mega Bloks kan super leuk gespeeld en gebouwd worden, zelfs door de allerkleinsten! De sets zijn al geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden doordat de grote blokken perfect zijn voor kleine handjes. Het bouwen stimuleert de ontwikkeling en de verschillende kleuren zien er vrolijk uit. Heb je toch niet een set kunnen vinden die je zocht? Kijk dan eens bij ons andere Fisher Price speelgoed!

Mega Bloks voertuigen

De stoere Mega Bloks voertuigen zijn perfect om lekker mee rond te racen door de kamer! Kies bijvoorbeeld voor de Building Basics First Racer of de opvallende roze auto. De voertuigen bestaan uit blokken en kunnen dus zelf in elkaar gezet worden. Bedenkt tijdens het spelen allemaal leuke avonturen en verhaallijnen, wat voor nog meer speelplezier zorgt!

Mega Bloks bestellen

Wil jij het liefst zo snel mogelijk beginnen met spelen? Wacht dan niet langer en bestel de set veilig en snel online! Wanneer je bestelling voor 17:00 uur is afgerond, heb je je pakket de volgende dag al in huis. Ben je net wat later met bestellen? Dan behandelen we je bestelling de volgende dag en komt het pakketje een dag later!