CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
PRIJS
AANBIEDING

BOUWSPEELGOED EN CONSTRUCTIESPEELGOED

SMARTMAX

Leuk én leerzaam

Het is niet alleen leuk om met bouwspeelgoed en constructiespeelgoed te spelen, het is ook ontzettend leerzaam. Je kind verbetert zijn of haar fijne motoriek en oog-hand coördinatie en ontwikkelt meer ruimtelijk inzicht en het vermogen om oplossingsgericht te denken. Niet alleen jongens spelen met dit soort speelgoed, ook veel meisjes zijn er dol op. Terwijl tientallen jaren geleden vooral blokken populair waren, is het assortiment tegenwoordig zo ver uitgebreid dat kinderen zelfs kunnen leren een eigen robotje te bouwen. Doordat je kind deze vaardigheden leert, bouwt je kind letterlijk en figuurlijk aan zijn of haar toekomst.

Het populairste bouwspeelgoed en constructiespeelgoed

Bouwspeelgoed en constructiespeelgoed is al jaren razend populair en dat blijft het nog heel lang. Eigenlijk zijn er te veel soorten populair speelgoed om er een top 5 van te maken, maar het is ons gelukt. Bekijk de top 5 van het populairste speelgoed en bestel een van deze bestsellers voor je kind!           
  • Je bent vast wel bekend met het razend populaire Knex. Dit speelgoed bestaat al sinds 1992 en blijft leuk. Je kunt van alles bouwen met de onderdelen, van auto's tot gemotoriseerde achtbanen. Bekijk alles van Knex.
  • Door te spelen met wetenschapspeelgoed leer je ontzettend veel. Je kunt dingen onderzoeken met een microscoop of experimenten en proeven uit te voeren. Bekijk al het wetenschap speelgoed.
  • Het meest verkochte speelgoed bij uitstek zijn de sets van Revell. Dit speelgoed is geschikt voor wat oudere kinderen, of volwassenen. Met de modelbouwpakketten bouw je onder andere vliegtuigen en auto's. Bekijk alles van Revell.
  • Voor de jongste bouwers zijn Mega Bloks erg leuk speelgoed. Dit speelgoed leert kinderen om blokjes te stapelen en misschien zelfs al kleine kunstwerkjes te maken. Bekijk alles van Mega Bloks.
  • Wat is er nu leuker dan net doen alsof je een echte timmerman of bouwvakker bent? Met de leukste speelgoed gereedschap sets waant je kind zich in het leven van echte vaklui. Bekijk al het speelgoed gereedschap.

Voordelig online bestellen

Bouwspeelgoed bestel je voordelig online bij De Grote Speelgoedwinkel. We hebben een snelle levering, want als je vandaag voor vijf uur 's middags bestelt, heb je je pakket morgen al in huis. Je kind kan dus morgen al met het leuke speelgoed spelen. Bestel je voor iemand anders, bijvoorbeeld als verjaardagscadeau of als cadeau voor het afzwemmen? Selecteer dan tijdens het bestelproces dat je gebruik wilt maken van onze unieke inpakservice. We pakken je cadeau dan voor je in cadeaupapier in. Daardoor heb jij er geen gedoe meer van. Bestel direct online bouwspeelgoed en constructiespeelgoed!