BETALEN

Betaalmogelijkheden

Bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel betekent snel, simpel en vooral veilig betalen. De Grote Speelgoedwinkel biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen.

Achteraf betalen (acceptgiro)

AfterPay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay.

AfterPay voert voor degrotespeelgoedwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om uw gekochte product(en) te betalen. Afhankelijk van uw situatie, kunt u bij degrotespeelgoedwinkel.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een maximum bedrag van € 150,-, wanneer u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcard

Visa MasterCard Maestro

Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Voer uw creditcardnummer in zonder spaties of punten. Selecteer de maand en het jaar van de vervaldatum. Vul de Card verificatie code (CVC code) in. Op de achterzijde van uw creditcard vindt u in het handtekeningenveld een reeks cijfers. De laatste 3 cijfers vormen de veiligheidscode, oftewel de verificatiecode van uw creditcard. Vul deze laatste 3 cijfers in het daarvoor bestemde veld in. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

iDEAL

iDEAL

Als u bankiert via Internet bij ABN Amro Bank, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, N26, Nationale Nederlanden, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Kempen of Yoursafe, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kan kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL.

PayPal

PayPal

Wanneer u kiest voor betaling via PayPal zal het PayPal logo tijdens het bestelproces in beeld verschijnen. Door hierop te klikken komt u in het PayPal betaalmenu. Wanneer uw betaling is ontvangen ontvangt u hiervan een bevestiging. Normaal gesproken duurt dit maximaal een aantal uren.

U kunt ook via uw PayPal account uw betaling overmaken aan: info@degrotespeelgoedwinkel.nl. Wanneer door ons de betaling is verwerkt ontvangt u hiervan een bevestiging. Normaal gesproken vindt de bevestiging binnen enkele uren plaats. Voor meer informatie klikt u op: PayPal.

Vooruitbetaling

In stap 4 van het bestelproces kunt u kiezen om vooruit te betalen via bank of Giro (ING).

Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling op onze rekening moet worden overgeboekt, met vermelding van het betalingskenmerk. Op uw orderbevestiging, die u via e-mail ontvangt, vindt u het bankrekeningnummer en het betalingskenmerk. Indien het bedrag binnen 7 werkdagen na de bestelling op onze rekening is bijgeschreven, zal uw bestelling binnen 2 werkdagen (na ontvangst van uw betaling) op het opgegeven afleveradres worden bezorgd. Dus des te sneller uw betaling bij ons binnenkomt, des te sneller uw bestelling wordt aangeboden.

Rembours

PostNL

Wanneer u uw bestelling onder Rembours thuis wilt ontvangen, dan dient u telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Bij het aanbieden van het pakket op het door u aangegeven adres, betaalt u het verschuldigde bedrag aan de PostNL medewerker. Kosten voor het verzenden onder Rembours zijn € 15,- bovenop de reguliere verzendkosten. Voor verzenden onder Rembours geldt ook, vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.

'degrotespeelgoedwinkel.nl' cadeaukaart

Cadeaukaart

Met De Grote Speelgoedwinkel cadeaukaart kun je een keuze maken uit één van de vele speelgoedartikelen in onze overzichtelijke online webshop. Je kunt gemakkelijk afrekenen met je cadeaukaart. Heb je meer besteed dan de waarde van de kaart, dan kun je de rest gewoon bijbetalen. Heb je minder besteed, dan kun je dit een volgende bestelling gebruiken. Bekijk voor de actuele waarde van je De Grote Speelgoedwinkel cadeaukaart de saldochecker.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is de Belgische marktleider op gebied van elektronische kaartbetalingen. Bancontact/Mister Cash biedt een online, real-time product aan. Uw betaling zal direct verwerkt worden, zodat uw bestelling snel verwerkt kan worden.

Giropay

Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken. De betaling gebeurt direct in realtime. U kiest bij de betaalmogelijkheden in de webshop uit betalen via Giropay. Hierna kiest u bij welke bankinstelling u bent aangesloten en u wordt automatisch verbonden met de inlogsite van de bankinstelling, waar u met rekeningnummer en pincode inlogt. Nadat u het online overboekingsformulier volledig hebt ingevuld, bevestigt u de betaling met een transactienummer (TAN). Op de uitlogpagina worden de gegevens van de betaling nogmaals getoond en keert u terug naar de webshop.

SOFORT Banking

SOFORT Banking

Sofort banking is een online betalingssysteem uit Duitsland. Net zoals met PayPal en iDeal kunnen er online betalingen mee worden gedaan. Een betaling wordt direct overgeboekt naar de begunstigde, zodat uw bestelling direct verwerkt kan worden.

Actieprijzen en aanbiedingen

Wanneer u een actie artikel selecteert in uw ‘winkelwagentje’ of op uw verlanglijstje zet en dat artikel nog niet meteen aan ‘kassa’ afrekent, kan het gebeuren dat de prijs van het artikel veranderd is als u op een later tijdstip naar uw mandje gaat. Wat is daarvan de reden?

Vaak zijn deze artikelen aanbiedingsproducten en geldt de aanbieding dus voor een beperkte periode [een week; een dag of een uur]. Als u een artikel tijdelijk ‘parkeert’ in uw mandje kan het gebeuren dat u op een later tijdstip een andere prijs betaalt doordat b.v. de actieperiode van het artikel voorbij is. De Grote Speelgoedwinkel hanteert voor de vaststelling van de prijs van een artikel altijd de actuele artikelprijzen. U kunt dus geen beroep doen op een eventuele selectie van een artikel in uw mandje uit het verleden.

Productprijzen

De in de webshop genoemde prijzen zijn allemaal inclusief btw. De prijzen zijn exclusief de verzendkosten van € 6,95 binnen Nederland voor pakketten met PostNL. Meer informatie over verzendtarieven vindt u onder bezorgen.

Nationale speelgoedbon

Nationale speelgoedbon

Wanneer u wilt betalen met De Nationale Speelgoedbon dan vult u de code welke u op de bon heeft staan in tijdens stap 4 van het betaalproces. Het bedrag van uw code wordt dan in mindering gebracht op het bestelbedrag. Het eventuele restant kunt u dan voldoen via de normale online betaalmethoden.

Het is (nog) niet mogelijk om een bon in delen te besteden. Ook wordt er geen geld terug gegeven als de bon niet volledig wordt gebruikt.

Meer informatie op:
www.speelgoedbon.nl