BEZORGEN

Aflevering op ander adres en Cadeaupapier

Het is mogelijk om een bestelling op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen. Tevens kunt u kiezen om uw bestelling in cadeaupapier te laten inpakken.

Bezorgkosten

Wanneer u een bestelling plaatst, betaalt u de volgende bezorgkosten *.

De verzendkosten voor brievenbuspakketjes bedragen binnen Nederland € 4,95.
Voor standaard verzending binnen Nederland € 6,95.
Bij bestellingen vanaf € 19,99 bedragen de verzendkosten voor standaard verzending binnen Nederland € 5,49.

* Bij pakketten met afwijkende formaten en/of gewichten zijn wij genoodzaakt een toeslag te berekenen . Deze toeslag is per artikel verschillend en wordt u bij het afrekenen getoond.

Wilt u een zending in een ander land dan Nederland ontvangen, dan wordt u bij het afrekenen het verzendbedrag naar het door u opgegeven land getoond. Heeft u een product met een afwijkende maat of gewicht gekozen dan nemen wij na uw bestelling contact met u op.

Heeft u vragen over de bezorging in het buitenland neemt u dan contact op met onze klantenservice 0515-331200.

Levertermijn

Als u voor 17:00 uur 's middags een bestelling plaatst wordt de order dezelfde dag nog verzonden. Vandaag besteld is morgen in huis. Wanneer u na 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt uw bestelling de volgende werkdag verzonden. Als u bijvoorbeeld op vrijdag om 22:00 uur bestelt, wordt uw bestelling de maandag daaropvolgend verzonden. Wanneer uw order is goedgekeurd, wordt de bestelling afgerond en binnen 2 werkdagen afgeleverd. Indien u niet aanwezig bent kunnen de bestelde producten bij de buren worden afgeleverd, of worden opgehaald bij een PostNL postkantoor/servicepunt.

De Grote Speelgoedwinkel is gerechtigd de aflevering in gedeelten na te komen. De extra kosten van de nalevering worden door De Grote Speelgoedwinkel gedragen.

Bezorgdienst

De artikelen die u heeft besteld, worden in de meeste gevallen met PostNL bezorgd op het door u opgegeven afleveradres. Grote en zware pakketten worden bij u door Transmission bezorgd.

PostNL

Indien u niet thuis bent zal PostNL het pakketje bij de buren aanbieden en laat bij u in de brievenbus een kaartje achter met daarop de gegevens waar het pakket zich bevindt. Mocht de postbode bij de buren ook niemand aantreffen, dan zal hij ook een 2e keer proberen het pakket bij u af te leveren. Mocht de levering dan nog niet lukken, dan wordt het pakketje op het dichtstbijzijnde afhaalkantoor afgegeven en ontvangt u hierover een kaartje in de brievenbus. Daar kunt u de bestelling nog tot 21 dagen na ontvangst van dit briefje afhalen. Indien u nog verdere vragen heeft over uw pakketje, kunt u de Klantenservice van PostNL bellen op telefoonnummer: 0900-0570.

Transmission

Voor grote en zware pakketten werkt De Grote Speelgoedwinkel met de transportcombinatie Transmission. Mocht u niet thuis zijn dan ontvangt u een kaartje in de brievenbus met het verzoek om contact met de vervoerder op te nemen. U kunt dan een nieuwe afspraak plannen samen met het transportbedrijf. In overleg kunt u het pakket ook afhalen op een depot van Transmission. Na de 1e bezorgdag heeft u 21 dagen de tijd om het pakket in ontvangst te nemen.

Leveringsgebieden

Het is mogelijk om uw bestelling overal ter wereld te laten bezorgen. Alle landen waar PostNL een pakket naar toe kan brengen staan in de lijst van landen op de website. Tevens worden de tarieven gelijk getoond bij het afrekenen.