GARANTIE EN SERVICE

Retourtermijn

Wanneer u uw aankoop via De Grote Speelgoedwinkel wilt retourneren, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid tot. Deze termijn gaat in 1 dag na het bezorgen van uw bestelling.

Indien gewenst ontvangt u uw geld terug. Het bedrag zal binnen 7 dagen, na ontvangst van de goederen op uw rekening worden teruggestort.

Het artikel dient zo mogelijk in de originele en ongeopende verpakking te zitten. Redelijkerwijs is het artikel geschikt om opnieuw te verkopen.

Garantietermijn

Op alle artikelen is wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien u aanspraak wilt maken op de wettelijke garantie, dient u het defect binnen 2 maanden na constatering te melden. Hierna heeft de u de mogelijkheid het artikel te laten herstellen (indien mogelijk), is reparatie niet mogelijk dan mag u een vervangend artikel uit zoeken, of kiezen voor teruggave van het betaalde bedrag.
Deze garantie vervalt wanneer:

  • u, de koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen,
  • u, de koper de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet (goed) heeft opgevolgd,
  • u, de koper het artikel niet gebruikt heeft waarvoor dit bestemd is.

In geval van een niet-goed-geld-terug garantie, defect of fabricagefout aan een door Grote Speelgoed Winkel.nl geleverd artikel, kunt u dit melden via ons serviceformulier. De Grote Speelgoedwinkel zal u vervolgens binnen 2 werkdagen informeren over de te volgen procedure.

Defecte artikelen

In geval van een defect aan een artikel verzoeken wij u contact op te nemen met de klantenservice van De Grote Speelgoedwinkel. Wij verzoeken u in dit geval ons een e-mail te sturen via ons serviceformulier. Op onze artikelen zijn de wettelijk geldende garanties van toepassing. Het kan zijn dat de leverancier de garantieservice van De Grote Speelgoedwinkel overneemt. Wij stellen in deze gevallen u hiervan op de hoogte en zullen voor u het aanspreekpunt blijven.

Niet correcte leveringen

Indien een levering niet correct heeft plaatsgevonden en u niet het juiste artikel heeft ontvangen, dan wordt deze kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product. Wij vragen u de onjuist geleverde artikelen in de originele en ongeopende verpakking te laten zitten. Wij verzoeken u in dit geval ons een e-mail te sturen via ons serviceformulier. Eventuele kosten voor het aan ons retoursturen worden aan u vergoed.

Klachtenprocedure

Mocht u een klacht hebben omtrent een ervaring met onze webshop en komt u er niet uit met de betreffende bestelling of product dan kunt u uw klacht schriftelijk zenden t.a.v.:

De Grote Speelgoedwinkel
t.a.v. Internet Bestellingen
't Noard 3
8731 BB Wommels

Binnen 2 dagen na ontvangst van het serviceformulier, e-mail of brief van uw klacht zullen wij dan schriftelijk of per telefoon inhoudelijk naar u reageren.

Neemt u s.v.p. eerst contact op via het serviceformulier van de klantenservice. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen.

Komt u er niet met ons uit dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie (www.sgc.nl)