CATEGORIE
MERK
PRIJS
AFMETINGEN
AANBIEDING

FISHER PRICE LITTLE PEOPLE

4 artikelen gevonden
<1>
<1>

Little People bij De Grote Speelgoedwinkel

Met de Little People collectie van Fisher Price is je kindje urenlang zoet! Naast sets zoals de Pizzeria en Ramp 'n Go Carrier set, hebben we ook losse figuren en voertuigen met figuren in ons assortiment. Zo hebben we een boer met een tractor, een brandweerman met brandweerwagen en figuren zoals een dokter en een politieagent. Verzamel ze allemaal voor nog meer speelplezier!

Eindeloos speelplezier

De figuren uit de Fisher Price Little People collectie helpen je kindje de wereld om zich heen te ontdekken! Spelenderwijs leert je kindje creatief en oplossingsgericht denken met figuren die herkenbaar zijn en aansluiten bij de belevingswereld. Zo wordt de fantasie geprikkeld en levert het eindeloos speelplezier voor je kindje op. Toch nog even verder kijken... Ontdek ook Fisher Price Laugh & Learn of de Brilliant Basics collectie!

Begin morgen al met spelen!

Heb jij een keuze kunnen makken tussen de figuren of de sets? Plaats de items die je het liefst wilt hebben dan in je winkelwagentje om ze te bestellen! Wanneer het een cadeautje is, kun je gebruik maken van onze leuke inpakservice. Rond je de bestelling nog voor 17:00 uur af? Dan heb je je Little People de volgende dag al in huis!