LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
KARAKTER
PRIJS
AFMETINGEN
MATERIAAL
AANBIEDING

DISNEY SPEELGOED


PRODUCTEN

22 artikelen gevonden
<1>

Wie kent het wereldberoemde speelgoed van Disney niet? Disney bestaat uit zóveel personages en verschillende soorten speelgoed, dat elk kind er wel eens mee in aanraking komt.

Winnie the Pooh en zijn vriendjes zijn natuurlijk bij iedereen bekend. Met de wekker van Winnie the Pooh vergeet uw kind nooit de tijd. Met het spel Boing, Boing tigger komt uw kind in de wereld van Disney terecht. Met dit spel leert uw kind de vriendelijke Winnie the Pooh en zijn vriendjes Tijgetje en Knorretje kennen.

Mickey Mouse is ook een erg bekend personage van Disney. Ga met Mickey spelen in zijn garage of bezoek hem op zijn boerderij.

Naast de alom bekende figuren van Disney beschikt De Grote Speelgoedwinkel ook over ruime collectie van het populaire speelgoed Disney Cars. Of het nu gaat om een kleurboek, zwemring, tafelkleed of rietjes, uw kind zal zich met het speelgoed van Disney niet snel vervelen.

Kortom, er is teveel om op te noemen. Maak uw Disney-verzameling compleet, met de grote collectie Disney-artikelen. Bij De Grote Speelgoedwinkel bent u aan het juiste adres. Ook voor de nieuwste Disney items van de Toys Story 3 flim.