CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS
AANBIEDING

De magische wereld van My Little Pony

Met My Little Pony kun je wegdromen naar een prachtige fantasiewereld, om daar je mooiste dromen na te spelen! De My Little Pony's zijn prachtig gekleurde paarden of eenhoorns die altijd zin hebben in avontuur. Zo kun je bijvoorbeeld de bekende avonturen uit de serie naspelen, maar je kunt ook nieuwe verhalen bedenken. Gebruik je fantasie en beleef urenlang magisch speelplezier!

Verzamel ze allemaal!

In onze webshop vind je allerlei verschillende pony's die super leuk zijn om te verzamelen. Zo zijn er pony's van de oudere generatie zoals Rarity en Applejack, maar er is ook een nieuwe generatie met de personages Pipp, Sunny en Izzy. Elke My Little Pony heeft een eigen uiterlijk en karakter wat het spelen nog leuker maakt. Ook zitten er verschillende leuke accessoires in My Little Pony sets waarmee je de manen en staart bijvoorbeeld prachtig kunt stylen!

My Little Pony online bestellen

Kun jij ook niet wachten om kennis te maken met de magische My Little Pony wereld? Bestel jouw favoriete set dan nog voor 17:00 uur! Ons team gaat dan vandaag nog aan de slag met de bestelling, zodat jij je pakketje morgen al in huis hebt. Is het speelgoed een cadeautje? Dan kun je gebruik maken van onze hippe inpakservice, zodat je de set als een echt cadeautje ontvangt!