CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS

Houten puzzels voor peuters

Peuters zijn dol op houten puzzels! Houten puzzels zijn duurzaam en gaan lang mee. Geen probleem dus als jouw kindje het leuk vind om tijdens het puzzelen op de puzzelstukjes te sabbelen. De puzzelstukjes kunnen wel tegen een stootje! Puzzels zijn ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Door te puzzelen leren kinderen bijvoorbeeld zelfstandig te werken, zich te concentreren en oplossingsgericht te denken. Daarnaast is puzzelen natuurlijk de perfecte oefening om de fijne motoriek te verbeteren. Leuk en belangrijk dus!

Houten puzzels voor kinderen van 2 jaar

Houten puzzels behoren vaak tot het favoriete speelgoed voor kinderen van 2 jaar. Is jouw peuter heel goed in puzzelen? Dan kun je best een wat moeilijkere puzzel uitkiezen. Een beetje uitdaging is ontzettend leuk en leerzaam. Ben je op zoek naar een houten puzzel voor 2 jarigen? Bekijk dan eens deze leuke varianten:

  • De Goula noppenpuzzel op de boerderij is een mooie houten puzzel met boerderijdieren. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Leg jij de boerderijdieren op de juiste plek?
  • De Puzzel Hout Wilde Dieren Voelen maakt puzzelen nog leuker. De dieren hebben allemaal een andere vacht, die je 2 jarige kan voelen. Hoe voelt de giraffe?
  • Voor kinderen van 2 jaar die van auto’s houden kan de Puzzel Hout Voertuigen natuurlijk niet ontbreken. Hoort de brandweerauto in het water of op de weg? Puzzel er op los! 

Houten puzzel kopen

Houten puzzels kopen doe je bij de Grote Speelgoedwinkel. Of het nu gaat om houten puzzels voor baby’s of peuters, je vindt het hier! We hebben allerlei puzzels voor je, van houten legpuzzels tot houten knopjespuzzels. Bestel je de puzzel voor 17:00? Dan heb je je pakketje morgen al in huis! Met onze unieke inpakservice laat je je houten puzzel inpakken in cadeaupapier. Zo kan je ook iemand anders blij maken met dit leuke speelgoed. Bestel vandaag nog jouw houten puzzel!