PRIJS

KAPLA SPEELGOED

Kapla is meer dan slechts een blokkendoos. Het is allemaal ontstaan toen Nederlander Tom van der Bruggen na zijn verhuizing naar Frankrijk op zoek was naar blokjes om een kasteel op schaalformaat te gaan bouwen. De kunsthistoricus en kunsthandelaar kwam op het idee van Kapla, wat afkomstig is van het begin van de twee woorden Kabouter Plankjes. Elk blokje is hetzelfde en dankzij deze formaten zijn de bouwmogelijkheden eindeloos. En bij De Grote Speelgoedwinkel hebben we uiteraard vele versies van Kapla boxen, waarmee je klein kunt beginnen en steeds meer blokjes kunt verzamelen. En het fijne is, de Kapla plankjes splinteren en splijten niet wat het veilig speelgoed maakt voor kinderen vanaf twee jaar! Wacht dus niet langer en neem snel een kijkje naar ons assortiment Kapla.

Kapla online

Kapla bestel je online bij De Grote Speelgoedwinkel. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar z’n eerste set plankjes of vergevorderd en een box met 1000 stuks wilt, bij De Grote Speelgoedwinkel ben je aan het juiste adres. En om verwarring te voorkomen hebben we het gehele assortiment ingedeeld in verschillende categorieën zodat je in één oogopslag kunt zien wat we allemaal voor je in petto hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Kapla bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel

Kapla is bij De Grote Speelgoedwinkel heel makkelijk te bestellen. Doordat wij er alles aan doen om jou een zo makkelijk- en goed mogelijke winkelervaring te geven, kun je onder andere betalen via meerdere verschillende betaalinstanties, krijg je altijd voldoende gelegenheid om je bestelling, indien nodig, te ruilen of te retourneren en zorgen we voor een snelle bezorging. Wacht dus niet langer en bestel jouw Kapla box naar keuze, online, bij De Grote Speelgoedwinkel.