INLOGGEN EN MIJN GEGEVENS

Registreren

Om te kunnen bestellen bij degrotespeelgoedwinkel.nl dient u zich te registreren. U geeft uw naam, adresgegevens, e-mailadres en een door u gekozen wachtwoord op. Tevens kunt u aangeven of u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. U hoeft u pas te registreren wanneer u een bestelling wilt plaatsen.

Helaas is het volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens niet mogelijk om personen onder de 16 jaar te registreren. Om toch een bestelling te plaatsen, raden wij u aan om samen met uw ouders/verzorgers de registratie te verzorgen.

Inloggen

Wanneer u al geregistreerd bent, dan kunt u bij een volgend bezoek inloggen met uw e-mailadres en het door u gekozen wachtwoord.

Wachtwoord vergeten

Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, dan kunt u dat hier aanvragen. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail met daarin uw wachtwoord.

Gegevens wijzigen

Wilt u wijzigingen aanbrengen in uw gegevens, dan kunt u deze zelf aanpassen op onze website in ‘mijn account’.

Privacy & Veiligheid

De Grote Speelgoedwinkel gebruikt uw persoonlijke gegevens om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden en uw bestelling optimaal te kunnen afronden. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden.