CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS
AFMETINGEN
MATERIAAL
AANBIEDING

Little Tikes maakt speelgoed voor buiten. Speelgoed dat tegen een stootje kan. Speelgoed wat tegenwoordig nog maar weinig wordt gemaakt. En dat is een van de redenen waarom we bij De Grote Speelgoedwinkel zo blij zijn met een prachtig merk als Little Tikes. Kwaliteit staat er nog hoog in het vaandel. Niet een paar keer van de glijbaan, maar voor een lange periode. Waar voor je geld. Dat is Little Tikes. Met een speelhuis, een wip en bijvoorbeeld een driewieler. Alles wat kinderen willen om leuk buiten te spelen wordt bij Little Tikes gemaakt. En dat bestel je dan natuurlijk weer bij De Grote Speelgoedwinkel. Een assortiment waar we erg trots op zijn. En die we dan ook graag aan jou laten zien. Wacht dus niet langer en neem snel een kijkje naar ons assortiment Little Tikes speelgoed.

Little Tikes online

Al sinds 1969 maakt Little Tikes speelgoed. En als je decennia lang aan de top van de speelgoedindustrie staat, dan kan het niet anders dan dat je geweldig speelgoed maakt. En ook na onze eigen onderzoeken blijkt inderdaad dat Little Tikes fantastisch is. Wij kunnen ons geen kind voorstellen die niet blij wordt van Little Tiktes speelgoed. Wat dacht je van bijvoorbeeld:

Littles Tikes bij De Grote Speelgoedwinkel bestellen

Little Tikes is makkelijk, snel en 100% veilig te bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel. Betalen kan altijd op jouw favoriete, vertrouwde manier, aangezien we samenwerken met meerdere, allen gecertificeerde, betaalinstanties. Zonder zorgen jouw bestelling voltooien. En bestel je op werkdagen voor 18.30 uur dan heb jij je Little Tikes bestelling de volgende dag al in huis!