PRIJS

WADER SPEELGOED

De collectie van Wader bestaat uit verschillende speelgoedvoertuigen. Het speelgoed van Wader is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Zo heeft Wader een aantal kleinere speelgoedauto’s in het assortiment voor kinderen van 0-2 jaar. De vier verschillende modellen zijn door hun ronde vorm erg kindvriendelijk.

Voor de iets oudere kinderen van 2-3 jaar heeft Wader enkele stoere speelgoedauto’s in het assortiment. Met de politieauto kunnen boeven worden gepakt. Met de brandweerauto is een vuurtje zo geblust en met de vuilniswagen is de straat zo weer schoon.

Opvallend in de collectie van Wader is het 29-voudige afdruiprek. Al op jonge leeftijd kunnen kinderen vanaf 2 jaar kennismaken met het verschillende, kindvriendelijke keukengerei. Naast het afdruiprek bestaat deze set van Wader uit kopjes, schoteltjes, dinerborden, vorken, messen, lepels en theelepeltjes. Al deze genoemde producten worden in viervoud geleverd.

Kijk snel verder in De Grote Speelgoedwinkel voor de uitgebreide Wader-collectie. Naast het genoemde speelgoed, ziet u hier onder meer de Knuffie waterset en de Princess loopauto van Wader.