CATEGORIE
DOELGROEP
PRIJS

LOOPFIETSEN EN LOOPAUTO’S

2 artikelen gevonden
<1>
<1>

Loopfietsen

Loopfietsen zijn speciaal bedoeld voor kinderen die nog te jong zijn om te fietsen. Op de fiets zitten geen trappers, dus je kindje moet zichzelf afzetten met zijn of haar voeten om vooruit te komen. Eerst gaat dat vast niet snel, maar na een paar keer oefenen vliegt je kindje je voorbij op het nieuwe voertuig.
  • Loopfiguur Itsibitsi Blauw Met deze coole Loopfiguur Itsibitsi Blauw kan er nog even geoefend worden! Door de vier wielen staat de fiets lekker stabiel en is het bijna onmogelijk om te vallen. Zo rijd je kindje binnenkort zo het hele huis door! .

Loopauto's

Loopauto’s zijn populair onder zowel jongens als meisjes. Doordat je kindje zichzelf voort moet bewegen is dit direct een goede oefening voor de grove motoriek en spierkracht. We hebben verschillende varianten, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij dit product:
  • De Little tikes cozy coupe anniversary is enorm populair. In deze vrolijke auto beleeft je kindje uren speelplezier. De auto start je met de contactsleutel, die echt geluid maakt.

Voordelig babyspeelgoed bestellen

Of je kindje nu dol is op dieren of liever iets stoerders heeft, we hebben allerlei verschillende uitvoeringen loopfiguren voor je. Met meer dan 10.000 producten in onze webshop zit er vast wel iets voor je bij. Bestel je je speelgoed voor 17:00? Dan zorgt ons team er voor dat je je pakketje morgen al in huis hebt. Ook kun je je speelgoed laten inpakken, bijvoorbeeld als je het cadeau wilt doen. Bestel direct een loopfiets of loopauto voor jouw kindje!