CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

GEOMAG

4 artikelen gevonden
<1>
<1>

Bouw de gaafste constructies

Het leuke Geomag bestaat uit magnetische staafjes en verchroomde stalen bolletjes, waardoor je er de mooiste bouwwerken mee kunt maken! Verbind de staven aan elkaar door er bolletjes tussen te plaatsen en bouw zo de gaafste constructies. Natuurlijk zitten er handige instructies bij de set, maar je kunt ook proberen om zelf nieuwe designs te ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Speciale Geomag sets

De bouwsets van Geomag zijn er in vele verschillende soorten. Bijvoorbeeld met glow-in-the-dark, glitter, dino's en nog veel meer. Hierdoor komen je bouwwerken er nog bijzonderder uit te zien omdat ze bijvoorbeeld licht geven in het donker! Daarnaast vind je speciale Geomag mechanics sets in onze webshop waar extra mechanische elementen zijn toegevoegd. Zo kun je je bouwkennis vergroten en beleef je nog meer bouwplezier!

Geomag morgen in huis

Ben jij ook zo enthousiast over Geomag? Bestel de set die jij graag wilt hebben dan nog voor 17:00 uur! Dan behandelen we de bestelling dezelfde dag nog en heb je het speelgoed morgen al in huis. Kun je niet kiezen tussen al de geweldige sets? Bestel er dan 2 en je krijgt ook nog eens 5% korting met onze voordelige combideal.