CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
PRIJS
AANBIEDING

WETENSCHAP SPEELGOED

24 artikelen gevonden
<1>
<1>
Wetenschappelijk speelgoed is niet alleen ontzettend gaaf om mee te spelen, je leert er ook nog eens heel veel van! Het speelgoed valt onder technisch speelgoed en wordt ook wel science speelgoed genoemd. Dit educatieve speelgoed is vaak favoriet bij jongens. Maar zodra meisjes met het speelgoed spelen zijn ze er ook direct dol op. Want wat is nu leuker dan je eigen groeikristallen maken, insecten bekijken onder een microscoop of een raket maken? Bekijk het speelgoed voor uitvinders en bestel je favoriete pakket!

Het populairste wetenschap speelgoed

Kun je niet kiezen tussen alle leuke speelgoedpakketten? Bekijk dan eens onze aanbevelingen:
  • Het explosieve wetenschap pakket is een spannend pakket waar je onder andere schuimbommen mee maakt. Durf jij de experimenten uit te voeren?
  • Maak je eigen kristallen met dit leuke pakket. Ontdek welke stoffen je bij elkaar moet doen om de mooiste kristallen te maken!
  • Met de microscoopset 36-delig leer je hoe dingen er van dichtbij uitzien. Wat ga jij bekijken, een lieveheersbeestje of een stukje van je groeikristal?

Science speelgoed kopen

Het mooiste wetenschap speelgoed vind je online bij De Grote Speelgoedwinkel. Het science speelgoed in de webshop is erg voordelig, zodat je nog een zakcentje overhoudt. Bestel je voor 17:00 vandaag? Dan zorgt ons team er voor dat je pakketje direct wordt ingepakt en morgen al bij je thuis is. Je kunt dus morgen al beginnen met je experimenten en onderzoeken. Is het pakket een cadeautje? Dan kun je gebruik maken van onze unieke inpakservice. Bestel direct jouw favoriete wetenschap speelgoed!