CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

Transport voertuigen van Bruder

Met Bruder transport is er van alles te beleven in jouw fanatasiewereld! Gebruik de stoere voertuigen om materialen te vervoeren, te bouwen of stel ze tentoon op je kamer. In ons assortiment vind je vele verschillende soorten voertuigen, die super leuk zijn om met elkaar te combineren. Welk voertuig is jouw favoriet?

Realistische motoren, auto's en vrachtwagens

Doordat de transport voertuigen van Bruder echte schaalmodellen zijn, zien ze er precies zo uit als de voertuigen in het echt. Je herkent dan ook veel verschillende merken terug, zoals Mercedes, Manitou, Dodge of MAN. Kies voor een stoere jeep met aanhangwagen of bijvoorbeeld een vrachtwagen, kraan of heftruck. Bij De Grote Speelgoedwinkel vind je het allemaal!

Bruder online bestellen

Sta jij te springen om lekker te gaan spelen met je nieuwe transport voertuigen? Plaats de heftruck, jeep of kiepwagen dan in je winkelwagentje om deze te bestellen. Wanneer je niet kunt kiezen, kun je ook meteen twee Bruder voertuigen bestellen. Zo beleef je niet alleen meer speelplezier, maar ontvang je ook 5% korting met onze voordelige combideal! Ontdek ons volledige Bruder assortiment hier. Voor 17:00 uur besteld, is morgen al in huis!