CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS

Breid je Bruder assortiment uit

Ben jij een echte fan van het speelgoed van Bruder? Beleef dan nog meer speelplezier door je collectie uit te breiden met realistische accessoires! Met deze accessoires worden je avonturen namelijk nóg realistischer. Wil je ook nog nieuwe voertuigen toevoegen aan je Bruder verzameling? Ontdek dan ook onze tractors, aanhangwagens of transport voertuigen!

Accessoires voor je Bruder voertuigen

Naast dat er accessoires zijn van bijvoorbeeld containers of hooibalen, vind je in ons assortiment ook de coolste accessoires die je aan voertuigen kunt koppelen. Zo kun je je tractor uitbreiden met een gave sneeuwschuiver, grijper of je shopt speciale heftruck accessoires. Lees in de beschrijving goed welke accessoire bij welk voertuig past, zodat je zeker weet dat ze bij elkaar horen!

Bruder accessoires online bestellen

Heb jij een keuze kunnen maken tussen al de gave Bruder accessoires? Bestel het speelgoed dan nog voor 17:00 uur en je hebt het de volgende dag al in huis. Wanneer de accessoires voor iemand anders zijn, kun je ook gebruik maken van onze unieke inpakservice. Zo krijg je de spullen prachtig ingepakt bezorgd en hoef je het alleen nog maar aan de gelukkige te geven!