CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
SPELERS
AANBIEDING

MONOPOLY SPELLEN

4 artikelen gevonden
<1>
<1>

Monopoly is al jaren een van de bekendste gezelschapsspellen. Het doel van het spel is een monopolie op te bouwen, wat spelers kunnen doen door zo veel mogelijk straten op te kopen. Iedere speler die in een straat verblijft, moet de eigenaar van die straat huur betalen. Met een goede strategie en het nodige geluk kun je je tegenstander bankroet spelen. Met dit gezellige bordspel beleeft u gezellige en competitieve avonden met familie en vrienden. Gezelschapsspellen als Monopoly zijn voor veel mensen het leukste speelgoed.

Natuurlijk is Monopoly ook in De Grote Speelgoedwinkel verkrijgbaar. In onze webshop kunt u verschillende uitvoeringen van Monopoly bestellen. Zo is er naast een reisspel en een wereldeditie, ook een junioruitvoering van Monopoly verkrijgbaar.
De reiseditie van Monopoly is er al voor nog geen €10. Deze handige uitvoering van het bekende bordspel is uitermate geschikt voor lange autoritten te spelen.

Bestel Monopoly nu in de webshop van De Grote Speelgoedwinkel. Doet u dit voor 18.30 uur dan hebt u het speelgoed morgen al in huis!