CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS
SPELERS
AANBIEDING

Wat hebben Boonanza, Ligretto en Coloretto met elkaar gemeen? Antwoord: het zijn kaartspellen. Ze zijn bovendien ook allemaal in De Grote Speelgoedwinkel verkrijgbaar. Naast bovengenoemde kaartspellen zijn er in onze webshop natuurlijk nog veel meer gerelateerde spellen te bestellen.

Bij ons kunt u bijvoorbeeld een volwaardige pokerset bestellen. Het kaartspel Poker is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire kaartspellen. Er is zelfs een professioneel pokercircuit. De beste pokeraars kunnen met hun spelinzicht en afbluftechnieken veel geld verdienen. Het spel kan ook online worden gespeeld. In De Grote Speelgoedwinkel is poker echter nog gewoon als kaartspel te bestellen.

Naast Poker hebben we nog meer kaartspellen in de aanbieding. Wat te denken van kaartspellen als Blokken Schieten, La Isla Bonita en Take 5? Kijk snel in ons uitgebreide assortiment voor deze en andere spellen.

De kaartspellen van De Grote Speelgoedwinkel worden binnen een werkdag geleverd. Wanneer u uw kaartspellen voor 18.30 uur bestelt, dan hebt u ze de volgende dag al in huis.