CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
PRIJS
MATERIAAL
AANBIEDING

KNUTSELPAKKETTEN

94 artikelen gevonden
Knutselen is leuk voor iedereen, van kinderen tot volwassenen. In onze webshop vind je allerlei leuke pakketten, waarmee je van alles kunt knutselen. Van 3d knutselen en handlettering tot vriendschapsarmbandjes maken en vogelhuisjes versieren

Knutselpakket voor peuters

Ook voor creatieve peuters hebben we leuke knutselpakketten. Bekijk de meest populaire sets voor kinderen van 3 jaar oud:

Knutselpakket voor meiden

Voor meiden die graag knutselen en creatief bezig zijn hebben we allerlei leuke knutselpakketten. Bekijk de top 3 knutselpakketten voor meisjes:
  • Maak de mooiste vriendschapsbandjes met je vriendinnen! Versier ze met prachtige kraaltjes. Zo ziet iedereen dat jullie hartsvriendinnen zijn.
  • Je eigen tas maken, dat is leuk om te doen! Versier de tas helemaal op jouw manier, het wordt vast supermooi!
  • Met de Pottery cool studio klei je niet alleen de leukste kunstwerken maar versier je ze ook nog eens met vrolijke kleuren. Ook leuk om samen met vriendinnen te doen!

Knutselpakket kopen

De leukste knutselpakketten vind je online bij De Grote Speelgoedwinkel. Je hebt keuze uit meer dan 40 verschillende pakketten, dus er zit vast wel iets voor je bij! Als je een leuk pakket hebt gevonden voeg je deze eenvoudig toe aan je winkelwagentje. Na het plaatsen van je bestelling gaan we direct aan de slag om je pakketje zo snel mogelijk te bezorgen. Voor 17:00 bestellen betekent dat je je knutselspeelgoed morgen in huis hebt. Bestel direct een leuk knutselpakket!