CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
PRIJS
MATERIAAL
AANBIEDING

SCHILDEREN OP NUMMER

22 artikelen gevonden
<1>
<1>

Creatief aan de slag met schilderen

Met schilderen op nummer kun je helemaal zelf een prachtig schilderij maken! In de set zit alles wat je nodig hebt: het schildersdoek, penselen en natuurlijk verschillende kleuren verf. Op het doek staat het schilderij aangegeven met lijnen en in elk vakje staat een nummer. Bij elk nummer hoort een kleur verf, zodat je precies weet welke kleur waar hoort. Trek snel een oud schort aan, zoek een fijn plekje uit en ga aan de slag als een echte kunstenaar!

Schilderen op nummer dieren

In onze webshop vind je allerlei verschillende soorten schilderijen, bijvoorbeeld met dieren. Kies uit paarden, katten, hondjes of zelfs een unicorn schilderij. Kijk snel of je lievelingsdier er tussen zit, zodat je het schilderij na het schilderen op kunt hangen in je kamer. Zo heb je niet alleen super veel schilderplezier, maar kun je er daarna ook nog elke dag van genieten!

Je schilderen op nummer set morgen al in huis

Weet jij al welke schilderset je graag wilt hebben of twijfel je nog? Bestel dan gewoon twee sets, en je krijgt 5% korting met onze voordelige combideal! Plaats je bestelling nog voor 17:00 uur en je hebt de set de volgende dag al in huis! Is het een cadeautje voor een vriendje of vriendinnetje? Maak dan gebruik van onze inpakservice, zodat je het daarna meteen kunt geven!