CATEGORIE
MERK
PRIJS
AANBIEDING

BEYBLADE SPEELGOED

3 artikelen gevonden
<1>
<1>

De Beyblade-tollen zijn bekend van de tv-serie Beyblade, die op Nickelodeon wordt uitgezonden. Beyblades zijn tollen, die het tegen elkaar op moeten nemen. In een heuse spelarena – het Beyblade Beystadion – moeten de tollen elkaar uit zien te schakelen. Kinderen moeten met hun eigen Beyblade proberen de tol van hun tegenstander uit de arena te stoten of te laten stoppen met tollen.

De Beyblades zijn gigantisch populair onder de jeugd. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De tollen van Beyblade en de bijbehorende accessoires zijn nu volop verkrijgbaar in De Grote Speelgoedwinkel.

Met de diverse pakketten kunnen allemaal verschillende tollen worden gemaakt. Naast de reguliere tollen is er nu ook de Beyblade elektrische tol. Deze tol is voorzien van speciale licht- en geluidseffecten. Hierdoor wordt de tegenstander vast en zeker overdonderd.

Wat is de Beyblade zonder het Beyblade Beystadion? Met het Beyblade Beystadion wordt het spel nog interessanter. Laat in deze arena de draaitollen met elkaar in aanraking komen en ga de competitie aan.

In De Grote Speelgoedwinkel kunt u terecht voor de producten van Beyblade. Zet een tol in elkaar, speel het spel en gegarandeerd dat dit speelgoed zo leuk is dat uw kinderen niets anders meer willen.