CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS

MINECRAFT SPEELGOED

20 artikelen gevonden
<1>
<1>

Minecraft in real life

Zit jij ook graag achter je computer of telefoon om Minecraft te spelen? Met ons leuke Minecraft speelgoed kun je ook gewoon in real life doorspelen! Verzamel bijvoorbeeld de gave Minecraft verrassings figuren uit de game, zodat je die op je kamer kunt tentoonstellen en er mee kunt spelen wanneer je maar wilt. Of kies het gave Lego pakket, waarmee je je eigen Minecraft set op kunt bouwen met Lego steentjes!

Word een pro in Minecraft Earth

Het coole spel Minecraft Earth is natuurlijk super leuk om te spelen op je telefoon, maar kan ook best uitdagend zijn. Bestel daarom de handige gids voor tips en tricks, zodat je er nog beter in wordt! Met de informatie uit de gids kun je op nieuwe missies gaan en allerlei nieuwe avonturen ontdekken. Lees in de gids wanneer je een probleem tegenkomt of gewoon iedere dag een stukje om steeds meer te leren. Zo wordt Minecraft Earth nóg veel leuker!

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis

Ben jij klaar om je favoriete items te bestellen? Doe dit dan voor 17:00 uur, zodat het pakketje met Minecraft speelgoed de volgende dag al bij je thuis geleverd wordt! Zitten er één of meer cadeautjes bij? Maak dan gebruik van onze hippe inpakservice, zodat jij het meteen aan de gelukkige kunt geven!