CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS
AANBIEDING

Radiografisch speelgoed

Robots vallen onder het radiografische speelgoed. Dit wordt ook wel op afstand bestuurbaar genoemd. Bij De Grote Speelgoedwinkel vind je allerlei soorten speelgoed robots, zowel voor jongens als meisjes. Speelgoed robots zijn ontzettend leuk om mee te spelen en meestal ook nog heel leerzaam!

Robot dieren

Robot dieren zijn robots in de vorm van een dier. Je kunt ze trucjes leren en je kunt leuk met ze spelen. Of je nu meer van paarden, honden, katten of vogels houdt, we hebben ze allemaal voor je! Wordt jij het nieuwe baasje van een van deze robot dieren?

  • Zoomer pony is een prachtig roze robot paard. Je kunt haar van alles leren en natuurlijk gewoon met haar spelen. Dit is de perfecte robot voor paardenliefhebbers!
  • Pupbo is een lieve robothond die je zelf allerlei trucjes aan kunt leren. De robotpuppy kan zelfs emoties tonen! Wordt jij zijn nieuwe baasje?
  • De Cutesy pets kat wil dolgraag jouw huisdier worden. De kat lijkt net echt en kan van alles wat echte katten ook kunnen. Ga jij voor de Cutesy pets kat zorgen?

Educatieve robot

Een educatieve robot is niet alleen leuk om mee te spelen, je leert er ook nog heel veel van! De Clementoni sprekende educatieve robot helpt je bij het leren lezen. Ook bij het leren over cijfers, kleuren en vormen helpt deze leuke robot je graag. Wil je nog meer leren? Dan kan je de educatieve robot ook nog programmeren. Bekijk direct deze leuke educatieve robot!

Speelgoed robot kopen

De leukste speelgoed robots koop je bij De Grote Speelgoedwinkel. Wil je morgen al met dit gave radiografische speelgoed spelen? Bestel dan vandaag voor 17:00. Je hebt je pakketje dan morgen al in huis. Je kunt ook gebruik maken van onze unieke inpakservice. Zo wordt het helemaal leuk om je pakketje morgen uit te pakken. Bestel direct jouw speelgoed robot!