CATEGORIE
PRIJS

ZOOBLES

2 artikelen gevonden
<1>
<1>

Transformeer de Zoobles ballen

In de sets van Zoobles zitten een vast aantal onderdelen: een Zoobles bal die kan transformeren en een happitat. Door de bal over de happitat te rollen verandert deze in een huisdier of Z-girl, waar je leuk mee kunt spelen. Natuurlijk kun je het karakter ook weer in een bal transformeren, zodat je het proces weer van het begin start. Wil je het spelen dan nog leuker maken? Breid je verzameling dan uit met gave accessoires zoals een Zoobles huis waar al je karakters in kunnen wonen!

Verzamel al de Z-girls

In totaal zijn er super veel verschillende Zoobles Z-girls te verzamelen! Met elke set breid je je collectie uit, maar het is altijd spannend welk karakter je gaat ontvangen. Heb je een karakter dubbel? Dan kun je deze bijvoorbeeld ruilen met een vriendinnetje, zodat je verzameling steeds groter en completer wordt!

Zoobles online bestellen

Ben jij ook helemaal fan geworden van Zoobles? Wacht dan niet langer en rond je bestelling eenvoudig af! Plaats de gewenste producten in je winkelwagentje en loop de stappen van het bestelproces door. Afrekenen kan veilig met o.a. iDeal, Afterpay of Paypal. Rond je je bestelling voor 17:00 uur af? Dan heb je je Zoobles set de volgende dag al in huis!