CATEGORIE
PRIJS

DRONES EN QUADCOPTERS

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Speelgoed drones

Kinder drones, dat is gaaf speelgoed! Met de drones van de Grote Speelgoedwinkel heb je uren speelplezier. Drones zijn een soort op afstand bestuurbare vliegtuigjes, waar je van alles mee kunt doen. Met de bijgeleverde afstandsbediening laat je je drone door je woonkamer of straat vliegen. Niet alleen onder kinderen zijn drones populair, ook als volwassene kun je je uren vermaken met dit radiografische vliegende speelgoed.

De beste drones

  • Met de Nikko air nano drone kun je wel 50 meter ver vliegen zonder storingen. Met een speciale knop laat je deze gave drone zelfs een 360 graden flip maken!
  • De R/C Drone Shooter is razend populair. Met dit gave speelgoed is het jouw missie om met je blaster van de drone te winnen. Durf jij het aan?
  • Met de Air hogs drone hyper drift 2 in 1 kun je vliegen én over het land racen. Met deze 2 in 1 raceauto en drone hoef je je niet te vervelen! 

Quadcopters

Ook Quadcopters vind je bij De Grote Speelgoedwinkel. Kijk bijvoorbeeld eens bij de 23932 Revell Proto Quad Groen, een stoere quadcopter met allerlei gave flip functies. En voor zowel beginners als gevorderden is er de 23930 Proto Quad wit, een zeer wendbare quadcopter met eenvoudige bestuurbare afstandsbediening.

Drones en quadcopters kopen

Wil je een Drone of Quadcopter kopen? Bij De Grote Speelgoedwinkel vind je de leukste en beste drones en quadcopters. Weet je niet zeker welke drone of quadcopter het best is voor jou? Het team van De Grote Speelgoedwinkel beantwoord graag al je vragen. Bestel je vandaag voor 17:00? Dan kun je morgen al met je radiografische speelgoed rondvliegen! Als je het pakketje cadeau wilt doen kun je gebruik maken van onze unieke inpakservice. Zo hoef jij nergens meer om te denken. Klaar om te vliegen? Bestel dan direct jouw drone of quadcopter!