CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS
AFMETINGEN
AANBIEDING

De coolste elektronische gadgets

De junior gadgets van Vtech zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar en zorgen voor urenlang speelplezier! De gadgets zijn er in allerlei soorten en maten zoals een tablet, camera's en Kidizooms of coole smartwatches. Is je kindje toch nog niet oud genoeg voor deze gadgets? Neem dan een kijkje bij het kinderspeelgoed van Vtech!

Combineer fun en educatie met Vtech

Tijdens het spelen met junior gadgets valt er van alles te leren. Hierdoor is het speelgoed niet alleen erg leuk, maar dus ook hartstikke educatief! Zo kan je kindje al op een jonge leeftijd en in een veilige omgeving computervaardigheden ontwikkelen. Daarnaast heeft elke gadget heeft zijn eigen unieke kenmerken zoals educatieve spelletjes, verschillende knopjes of leuke geluiden. Hierdoor wordt het leren nog meer gestimuleerd!

Bestel Junior Gadgets online

Heb jij de perfecte gadget voor je kindje gevonden? Bestel deze dan nog voor 17:00 uur en je hebt hem de volgende dag al in huis. Natuurlijk kun je ook meerdere gadgets van Vtech in één keer bestellen, waardoor je ook nog eens 5% korting krijgt door onze voordelige combideal. En is de junior gadget bedoeld als cadeautje? Maak dan gebruik van onze inpakservice, dan pakken wij de set mooi voor je in!