CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS
AFMETINGEN
MATERIAAL
AANBIEDING

Vtech bij De Grote Speelgoedwinkel

Het populaire speelgoed van Vtech zorgt voor urenlang speelgoed bij kindjes! Door de mooie kleuren, vormen en structuren valt er altijd van alles te ontdekken en wordt de nieuwsgierigheid volop getriggered. Zo vind je in ons ruime assortiment kinderspeelgoed allerlei verschillende producten van Kidizoom camera's en Toet Toet raceauto's tot een schattige elektronische kitten!

Interactief en elektronisch speelgoed

Doordat het kinderspeelgoed van Vtech leuke licht- en geluidseffecten heeft, wordt het spelen nog gaver! Er kan bijvoorbeeld op verschillende knopjes gedrukt worden om zo zinnetjes, liedjes of leuke geluiden te horen. Hierdoor is het speelgoed niet alleen erg leuk, maar ook heel leerzaam. Zo kan je kindje dus echt spelenderwijs leren!

Kinderspeelgoed morgen in huis

Wil jij je kindje verrassen met een leuke nieuwe speelset van Vtech? Plaats het gewenste artikel dan in je winkelwagentje en loop de stappen van het bestelproces door. Wanneer het kinderspeelgoed een cadeautje is, kun je gebruik maken van onze inpakservice, zodat je de set als een echt cadeautje bezorgd krijgt. Rond je de bestelling nog voor 17:00 uur af? Dan heb je het Vtech kinderspeelgoed de volgende dag al in huis!