CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
PRIJS
AFMETINGEN
AANBIEDING

BARBIE POPPEN

49 artikelen gevonden
<123>
<123>

Spelen met Barbie

Barbie is een superleuke en coole modepop. Ze draagt prachtige jurken, heeft schitterende accessoires zoals glimmende schoenen en mooie sieraden. Met Barbie kun je je fantasie de vrije loop laten en allerlei avonturen beleven. Ze is niet alleen een modepop, maar ook een geweldige vriendin om mee te spelen.

Talloze avonturen met Barbie

Ze heeft vriendinnen van over de hele wereld, met verschillende haarkleuren, huidtinten en stijlen. Je kunt je eigen Barbie kiezen die het beste bij jou past! En samen kunnen jullie allerlei avonturen beleven en de wildste verhalen verzinnen. Misschien wil je een superhelden Barbie zijn die de wereld redt, of een dansende Barbie die de beste moves laat zien. Met Barbie kun je alles zijn! Ontdek ook de kleding van Barbie en haar accessoires.


Begin morgen al met spelen!

Kies voor kwaliteit en eindeloos speelplezier met de poppen van Barbie. Het brede scala aan keuze maakt dat er voor ieder wat wils is. Ga op avontuur met Barbie en verzamel al haar vriendinnen! Plaats je favortiete Barbie Pop, of set voor 17:00 uur in de winkelwagen en begin morgen al met spelen!