CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS

Knex bouwsets

Knex, je kent het vast wel! Dit leuke bouwspeelgoed is al jaren populair. Met de verschillende onderdelen maak je de meest gave bouwwerken. Behalve dat het leuk is om met dit speelgoed te spelen, kun je er ook nog eens veel van leren.

  • Speel je voor het eerst met Knex of wil je heel veel onderdelen om mee te bouwen? Kijk dan eens bij de Knex value tub 521 delig. Met deze box heb je uren speelplezier!
  • Ben je gek op auto’s? Dan is de Knex Cars Building Set iets voor jou. Met deze set heb je genoeg onderdelen om wel 12 verschillende raceauto’s bouwen!
  • Ben je op zoek naar Knex junior? Ook voor de kleintjes hebben we dit leuke speelgoed op voorraad! Bekijk Knex Speelgoed voor 3-6 jaar.

Knex kopen

Knex kopen doe je snel en eenvoudig bij De Grote Speelgoedwinkel. Bestel je voor 17:00? Dan heb je je pakketje morgen al in huis! Je kunt dan morgen al spelen met dit leuke bouwspeelgoed. En wist je dat we een unieke inpakservice hebben? Het team van de Grote Speelgoedwinkel pakt je pakketje dan voor je in in prachtig cadeaupapier. Bestel je Knex direct online bij De Grote Speelgoedwinkel!