CATEGORIE
GROEP
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

Aanhangwagens van Bruder

Heb jij al een prachtig assortiment aan Bruder tractors staan? Breid deze dan uit met aanhangwagens om nog meer avonturen na te spelen! De aanhangwagens zijn aan de tractors te bevestigen, zodat je hier echt mee rond kunt rijden. Doordat de kippers op schaal gemaakt zijn, zien ze er super realistisch uit en zijn ze niet alleen tof om mee te spelen, maar ook om tentoon te stellen op je kamer!

Soorten aanhangwagens

In onze webshop vind je verschillende soorten aanhangwagens van Bruder. De eerste soort is geschikt voor het vervoeren van ruwe materialen zoals zand, grind of modder. De andere soort aanhanger is gericht op de landbouw en is geschikter voor het vervoeren van veevoer. Kies uit aanhangers van bekende merken zoals Joskin, Jumbo of Fliegl!

Bruder aanhangers morgen in huis

Heb jij de aanhangwagen gevonden waar jij graag mee aan de slag wilt gaan? Plaats je bestelling dan nog voor 17:00 uur en je hebt hem de volgende dag al in huis! Voeg het speelgoed hiervoor toe aan je winkelwagen en volg de stappen van het bestelproces. Wil je 2 Bruder aanhangwagens tegelijkertijd bestellen? Dan ontvang je ook nog eens 5% korting met onze voordelige combideal!